Financial Controller till Telecombolag i Solna

Financial Controller till Telecombolag i Solna

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Financial Controller kommer du mötas av många spännande redovisningsfrågor och din roll är bred. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat vara följande:
  • Redovisning av lön och personalkostnader
  • Ansvar för huvudboken
  • Rapportering
  • Sammanhållande och deltagande i månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Sammanhållande vid upprättande av årsredovisningar för det svenska moderbolaget och dess dotterbolag
  • Sammanhållande vid revision och vara revisorernas kontaktperson
  • Underhålla, följa upp och utveckla samarbetet med outsourcingpartner inom ansvarsområdena
  • Kontinuerligt arbeta med utveckling, kvalitetssäkring och effektivisering
  • Driva och deltaga i förbättringsprojekt
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som är civilekonom eller innehar en likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större bolag med komplex verksamhet och systemmiljö. Vidare har du goda kunskaper i IFRS regelverk och i svenska redovisningsregelverket K3. Du är en fena på Excel och du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Som person är du analytisk, noggrann och lösningsfokuserad. Du har en naturlig fallenhet för siffror och att se helheten i ditt arbete. Du har ett stort eget driv och du har förmågan att arbeta självständigt, likväl som i grupp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju