Fastighetstekniker till vår kund i centrala Stockholm

Fastighetstekniker till vår kund i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Fastighetstekniker till vår kund i centrala Stockholm. I din roll ansvarar du för tillsyn, skötsel, service och underhåll av byggnaden och fastighetens tekniska system. Du kommer även att ansvara för brandskyddsarbete och vissa mindre projekt inom området fastighet, samt att du har mycket kommunikation med kund, hyresgäster, medarbetare och leverantörer.

Du kommer även att ha visst kostnadsansvar för underhåll och budget- och resultatansvar vid förslag och utförande av förbättringsåtgärder, planerat underhåll samt mindre projekt.

Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som Fastighetstekniker i minst tre år och som har erfarenhet av drifttekniskt arbete.. Du har relevant utbildning på gymnasie- eller KY-nivå inom fastighet och/eller teknik. Tjänsten kräver rapportering av utförda arbeten digitalt, så vi förutsätter att du har god datorvana. Svenska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Du är självgående i din roll och är serviceinriktad och strukturerad som person. Du är van vida att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och du är bra på att prioritera. Vi ser även att du är engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik samt att du är en problemlösare. Du har förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete samt är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076 869 30 58
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.