Redovisningsekonom till fastighetsbolag på Södermalm

Redovisningsekonom till fastighetsbolag på Södermalm

Dina arbetsuppgifter

För rekrytering till kund söker vi nu en Redovisningsekonom som självständigt kommer sköta den ekonomiska förvaltningen för ett flertal bolag, både aktiebolag och enskilda firmor. Rollen som Redovisningsekonom är bred och en del av dina arbetsuppgifter kommer innebära följande:
  • Bolagsadministration, kontakt med revisorer, myndigheter och banker
  • Löpande redovisning, bokföring, betalningar och rapportering
  • Deklarationer, skatt och betalningar
  • Driva interna utvecklingsprojekt och genomföra analyser och utredningar
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av redovisning, gärna inom fastighetsområdet men inget krav. Vidare har du goda kunskaper i Excel och du talar Svenska och Engelska obehindrat. Meriterande med erfarenhet av konsolidering och inkomstskattefrågor.

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, noggrann, initiativtagande och pedagogisk. Du har en naturlig fallenhet för att förmedla ekonomisk information på ett tydligt sätt ut i organisationen.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 sept (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett fastighetsbolag som sitter på Södermalm i Stockholm.