Erfaren rekondare till Kista sökes!

Erfaren rekondare till Kista sökes!

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare arbetat med rekond och söker jobb omgående? Se hit!
Vi söker just nu dig som vill arbeta med rekond för vår kund i Kista. Dina arbetsuppgifter kommer vara att i grupp städa bilar både utvändigt och invändigt. Du iordningställer, polerar, städar och tvättar personbilar från olika varumärken.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid som börjar omgående och fortlöper till slutet av december. Dina arbetstider är 07.00-16.00, måndag till fredag.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, hjälpsam, effektiv och trivs att arbeta i grupp. Vi söker dig som tidigare arbetat med rekond. B-körkort är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift då det används i den dagliga kommunikationen.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-045 99 04 eller Louise@2Complete.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju