Erfaren Redovisningsekonom/ Teamleader sökes till spännande bolag

Erfaren Redovisningsekonom/ Teamleader sökes till spännande bolag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren redovisningsekonom som vill axla ett teamledareansvar i en härlig grupp i ett flexibelt bolag. I rollen kommer du att dagligen stötta, coacha och bidra med kunskaper till det övriga teamet. Du kommer även att arbeta i projekt med löpande bokföring för deras nyckelkunder samt agera rådgivare mot kunder. Du arbetar självständigt i månads- och årsbokslut och har månatlig kontakt med revisorer.

Din profil

Vi söker dig som har en ekonomisk eftergymnasial utbildning och några års arbetserfarenhet inom redovisning/ revision. Vi ser gärna att du har tidigare byråerfarenhet men det är inget krav, har du tidigare erfarenhet av att arbeta med komplexa organisationer och koncernredovisningskunskaper är det högt meriterande. Du har en hög digital kunskap och intresserad av att driva förändringsprocesser.

Som person söker vi dig som är prestigelös, driven och noggrann. Det är självklart för dig att ta ett högt individuellt ansvar över ditt och teamets arbete samt du förstår vikten av samarbete. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö med många bollar i luften och motiveras av att ge det lilla extra till kunder.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076-869 30 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ekonomibyrå som grundar sin framgång i effektiva och digitala lösningar, smarta rutiner och ett stort personligt engagemang för sina kunder. Deras ledord är flexibilitet och tillväxt och deras medarbetare är snabbfotade ekonomer som älskar entreprenörskap och företag som förverkligar sina drömmar. De sitter i härliga lokaler i centrala Stockholm.