Erfaren Leasingadministratör/ avtalshanterare sökes

Erfaren Leasingadministratör/ avtalshanterare sökes

Dina arbetsuppgifter

Är du en erfaren adminstratör med erfarenhet av leasing-avtalshantering gällande stora kunder och höga belopp? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund har behov av en erfaren Leasingadministratör för förstärkning i sitt team. I rollen hanterar du hela avtalsprocessen från beslut till avtalsstart. Du har fullt ansvar för alla delar av processen och säkerställer att validitet, kvalité och volym fortlöper utifrån standard. Stora delar av processen innebär manuell hantering och du arbetar mycket i Excel.

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av leasing- relaterad administration, du har hanterat avtal och är både ekonomiskt- och juridiskt kunnig. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning. Du har god systemvana och är avancerad användare av Officepaketet. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i skrift och tal.

Som person söker vi dig som är strukturerad, noggrann och van vid att ha många bollar i luften. Du uppskattar att arbeta med hög variation och med olika avtalsformer. Det är självklart för dig att driva ditt arbete självständigt och ta ansvar över alla delar av processen. Du är prestigelös och hjälper dina kollegor om situationen uppstår.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.