Erfaren Drifttekniker sökes till Devinix

Erfaren Drifttekniker sökes till Devinix

Dina arbetsuppgifter

Missa inte möjligheten att jobba för ett spännande bolag. Med högt i tak, kompetenta kollegor och spännande kunder erbjuds du en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Devinix jobbar med marknadsledande teknologier inom drift med en svensk molntjänst som de kallar DVXcloud. Devinix hjälper företag inom finans, fastighet, bank m.fl. med att bygga framtidens IT plattformar. Din roll som drifttekniker kommer att innebära övervakning, patching och drift av servrar. I din roll kommer du att arbeta både på Devinix samt ute hos kund som senior rådgivare.

Som drifttekniker på Devinix kommer du jobba i fräscha lokaler, med marknadsledande teknologier i ett team som är engagerade, drivna och nyfikna på den allra senaste tekniken inom sitt område. Samtidigt kommer du få möjlighet att växa i din roll och utvecklas som drifttekniker med likasinnade. Så vi ser gärna att du är driven, självständig och gillar att ligga steget före i ditt arbete. Några exempel på dina arbetsuppgifter är: Installation och arbete i datahall, change, problem, incident ärendehantering samt övervakning. Drift av VMware/Hyper-V miljöer och MS SQL. Du arbetar även med migrering och konsolidering av kunders servermiljöer.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Devinix. Devinix sitter i dagsläget i ljusa fina lokaler i Kista norr om Stockholm. Vi är dock inne i en väldigt expansiv fas och flyttar i September in i nya lokaler ett par minuters gångväg från Kista galleria och T-bana. Här skapar vi tillsammans en kreativ arbetsmiljö med gott om utrymme för såväl interna aktiviteter och kundevent.

Din profil

För att trivas i denna roll tror vi att du har ca. tre års erfarenhet och vill utvecklas i din roll som drifttekniker. Personen vi söker är nyfiken/engagerad, gillar att ligga steget före och har viljan att driva ärenden, våra interna produkter och olika projekt. Utbildning i all ära men här ser vi mer till dig som person och att genom arbete tillsammans skaffa oss kompetens.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom:
  • Server, Windows och/eller Linux
  • Databaser främst SQL, både drift och/eller underhåll
  • Gärna erfarenhet av att ha jobbat i projekt
  • Nätverk
  • Managementverktyg
Det är även meriterande att ha kunskap inom Molntjänster, VMware/Hyper-V; Scripting, PowerShell, Bash.
Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson. joel@2complete.se / 0704975518

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Amlega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi har våra rötter som leverantör av IP-nätverkstjänster, datacenter, co-location och IT-drift där vi verkat sedan 2008. I slutet av 2014 såldes den egna nät- och datacenter infrastrukturen för att satsa på moderna hybrida molnlösningar tillsammans med managerade tjänster under namnet Devinix. Vi har sedan dess byggt upp en egen driftsplattform och redundant fibernätverk som sträcker sig över tre datacenter i Stockholmsområdet. Vårt kontor finns i Kista och våra datacenter finns i Kista, Sköndal och Västberga.

Vårt hjärta finns inom IT-drift i alla dess former. Vi ser helt enkelt till att er IT fungerar. Vi har en bred katalog av managerade tjänster där ni kan välja vad som passar ert behov bäst. Våra lösningar är ofta så kallade hybridlösningar där vi använder en kombination av olika molntjänster eller annan infrastruktur för att skapa den bästa lösningen för just er. Oavsett om era tjänster och applikationer finns i vår egen molnplattform, DVXcloud eller någon annanstans, hjälper vi er att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Vi vill hjälpa våra kunder att bygga framtidens IT-plattformar och tjänster. Dessa plattformar ska vara kostnadseffektiva, skalbara och flexibla. För oss är det viktigaste att ni får den bästa lösningen baserat på era behov och era krav."