Entreprenadingenjör till framgångsrikt byggföretag i Solna

Entreprenadingenjör till framgångsrikt byggföretag i Solna

Dina arbetsuppgifter

Som Entreprenadingenjör hos vår kund kommer du agera både som projektör och entreprenör. Du är den som använder våra kunders pengar att planera och bygga för. Du kommer ta hand om förändringar i projekt och det kan innebära större eller mindre merkostnader och det är ditt ansvarsområde att följa upp förändringar och att rapportera till projektägarna.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg och du har några års erfarenhet som entreprenadingenjör. Du har en naturlig fallenhet för siffror och analysarbete och du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Affärsmässig, lyhörd och lösningsorienterad är egenskaper vi värderar högt. Vidare är du social och kommunikativ som person och du gillar att vara spindeln i nätet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som ligger långt fram när det gäller transparens, kundvård och digitalisering. De har ett rykte om att vara rätt val för komplicerade projekt med stora krav på speciallösningar och högsta internationella säkerhetsstandard.