Drivs du av att leverera hög service, då har vi tjänsten för dig.

Drivs du av att leverera hög service, då har vi tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Uthyrare på ett stort företag på södra sidan av stan. Du medverkar till att driva depån framåt, och med en hög serviceförmåga och lyhördhet säkerställer du att kunden blir nöjd. Att arbeta som uthyrare innebär ett omväxlande arbete som kräver stor flexibilitet, teamanda och möjlighet till påverkan.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag 7-16.

Din profil

Du är en prestigelös person som gillar kundkontakten och att lösa problem. Du sätter alltid laget före jaget - teamplayer! Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har tidigare erfarenhet av att arbeta i grupp samt av att arbeta med kundkontakt.

Personlighet som är viktiga för oss, vi värdesätter bland annat:
  • Noggrannhet
  • Samarbete
  • Initiativförmåga
  • Flexibilitet
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid intervjun.