Driven KAM sökes till spännande bolag med stora utvecklingsmöjligheter

Driven KAM sökes till spännande bolag med stora utvecklingsmöjligheter

Dina arbetsuppgifter

Är du en hunter som motiveras av att driva affärer i mål? Söker du en ny utmaning med en spännande produkt/ tjänst som är gångbar på alla marknader? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund är i stor tillväxt och söker nya medarbetare till sitt Enterprise team som idag består av fyra säljare. I din roll kommer du att hantera företagskunder med 100 bilar och fler. Du driver hela säljprocessen från ax till limpa och är även produktspecialist/ ansvarig för implementation till dina kunder.

I rollen som Account Executive/KAM kommer du att representera och sälja vår kunds marknadsledande tjänster och lösningar. Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot primärt nya kunder. Du har 100 bollar i luften samtidigt och strävar alltid mot nya, högre mål.

Din profil

Vi söker dig med flera års erfarenhet av liknande försäljning. Du har byggt en egen pipe, ansvarat för avtal/ förhandling samt har förmågan att diskutera affärer på ledningsnivå. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska samt har B-körkort.

Som person vill vi att du är hungrig, orädd och målmedveten. Du arbetar strukturerat och förstår vikten av goda kundrelationer. Du har en hög förmåga att jaga nya kunder samtidigt som du utvecklar din befintliga kundstock. För dig är det självklart att guida din kund genom hela säljprocessen och du ser dig själv som en ambassadör för vår kunds varumärke i alla dialoger och situationer.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076- 869 30 58 eller siri.hagefalk@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds verksamhet är primärt att sälja körjournaler och spårsändare till företagskunder. Bolaget drivs av eldsjälar som lyckats bli ledande inom branschen på ett par år och organisationen präglas av entreprenörsanda och expansion. Vår kund är idag verksamma i Sverige, Norge och delvis i USA. Deras närmaste plan är att expandera verksamheten över hela USA och Europa inom kort. Mer information ges vid personlig kontakt.