Drifttekniker till ny plattform inom Linux och Säkerhet sökes till DGC i Stockholm

Drifttekniker till ny plattform inom Linux och Säkerhet sökes till DGC i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

DGCs affärsområde IT-drift bygger nu upp en helt ny avdelning för att utveckla en mycket stor IT-miljö med marknadens högsta krav på säkerhet. Vi söker därför duktiga och engagerade medarbetare. Brinner du för DevOps, säkerhet och automatisering så är det dig vi söker. Avdelningen kommer bygga och ansvara för en helt ny, kundspecifik och modern Linux-miljö som innefattar en rad spännande teknikområden.

Kraven på informationssäkerhet är särskilt höga, varför ett sekretessavtal kommer krävas för alla sökande som går vidare till andra steget i rekryteringsprocessen. Verksamheten kommer vara bemannad 24/7/365 vilket innebär att tjänsten omfattar skiftarbete. DGC sitter i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 1 års erfarenhet av arbete med serverdrift i komplexa Linux-miljöer samt erfarenhet av att arbeta med höga krav på säkerhet. Vi tror att du har goda kunskaper inom några, och en stark vilja att utvecklas vidare inom allt som angränsar till Open Source och Säkerhet.

Vi tror att du brinner för följande:
  • Datacenter och serverhårdvara
  • Nätverk, brandväggar, lastbalansering
  • Lagring, backup
  • Virtualisering
  • ITIL, övervakning
Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Som person är du en trygg, stabil och pålitlig med mycket hög integritet och respekt för informationssäkerhet. All personal kommer genomgå en omfattande bakgrundskontroll innan anställning. Vi ser det som självklart att du har ett brinnande intresse för teknik. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara en del av ett team.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Amlega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DGC utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. De levererar sina tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i sina kunder. Visionen är att bli erkända som den bästa leverantören av deras tjänster. Tillväxten ska vara lönsam, grön och hållbar.

DGC är ett värderingsstyrt bolag och har idag cirka 300 medarbetare i Stockholm, Örebro och Göteborg. Nu söker vi för DGCs räkning en Drifttekniker inom Linux och säkerhet till Stockholmskontoret.