Drifttekniker sökes till DinBils huvudkontor i Hammarby

Drifttekniker sökes till DinBils huvudkontor i Hammarby

Dina arbetsuppgifter

Din Bil utvecklar ständigt sin IT-miljö och koncernen ställer höga krav på drift, prestanda, säkerhet och redundans. Till sin infrastrukturavdelning söker man nu en drifttekniker som har tidigare erfarenhet, kompetens, intresse och är självgående. Arbetet kommer att vara väldigt varierade och för rätt person finns det ständigt många spännande utmaningar. Arbetsuppgifterna kommer att röra sig kring Windows Server, Storage, back-up och VMware, Exchange, Active Directory, SCCM och SQL-administration. Meriterande är kunskaper inom nätverk och Cisco, övervakning och Linux.

Din Bil erbjuder en anställning med goda utvecklingsmöjligheter för den som visar driv, engagemang och intresse. De har ca 40 anläggningar i Stockholm, Göteborg och södra Sverige, vilket gör arbetet både omväxlande och intressant. Väl hos Din Bil ser de till att du har all kunskap du behöver för att lyckas i rollen med hjälp av upplärning och duktiga och ambitiösa kollegor.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Din Bil. Tjänsten är förlagd på Din Bils ljusa och fina kontor i Hammarby.

Din profil

Vi söker dig som har ca. tre års arbetslivserfarenhet inom IT-drift, 2nd-line eller 3rd-line. Har du en relevant utbildning är det positivt, men vi är lika intresserad om du är självlärd med rätt erfarenhet. Din kompetens ligger i huvudsak inom Microsofts produkter och ovan beskrivna områden. Vidare älskar du teknik, att lära och utvecklas samt att prova nya lösningar. Du trivs i en miljö där du och dina kollegor kan driva och agera själva. Att ta för sig och ta initiativ är något som vi älskar och vi ser gärna att du gör detsamma.

Du tycker om att förekomma problem och gillar att arbeta brett. Du är prestigelös i dig själv och förstår att för att organisationen ska fungera på bästa sätt behöver man ibland arbeta med svåra utmaningar och ibland arbeta med enklare problem. Miljön är under ständig utveckling vilket hela tiden öppnar möjligheter för personer som vill utvecklas. Du hanterar givetvis svenska och engelska både skriftligt och muntligt och du har körkort för personbil.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson. joel@2complete.se / 0704975518

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.