District Sales Manager till snabbväxande bolag i Nacka

District Sales Manager till snabbväxande bolag i Nacka

Dina arbetsuppgifter

I din roll som District Sales Manager kommer du erbjudas en nyckelroll i ett snabbväxande bolag med stora möjligheter att vara med och påverka företagets resultat och fortsatta tillväxt.

Du kommer arbeta med projektrådgivning inom flytt, kontorsflyttning och montage. Vidare kommer du ha stort fokus på att etablera nya kundrelationer samt utveckla och förvalta befintliga kunder. Visst ekonomiskt ansvar ingår i rollen.

Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som District Sales Manager bör du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning och ha en naturlig fallenhet för att skapa långsiktiga relationer.
Du är van att ta ett stort eget ansvar över ditt arbete, både på ett affärsmässigt sätt likväl som du är prestigelös. Du talar svenska och engelska obehindrat och du har goda kunskaper i office-paketet.

Personliga egenskaper: Som person är du affärsfokuserad, nätverkande och socialt skillad. Du brinner för kundrelationer och att skapa mervärde för kunderna.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är den största aktören i Skandinavien inom tjänsteområden som projektrådgivning inom flytt, kontorsflyttning och montage.
Vi har kontor i Stockholm, Oslo, Stavanger, Bergen och Trondheim, men utför uppdrag i hela Skandinavien. 2018 levererade vi ca 14.000 rådgivningstimmar till 350 olika kunder och flyttade mer än 40.000 arbetsplatser.