DevOps som älskar ny teknik sökes till Devinix

DevOps som älskar ny teknik sökes till Devinix

Dina arbetsuppgifter

Missa inte möjligheten att jobba för ett spännande bolag. Med högt i tak, kompetenta kollegor och spännande kunder erbjuds du en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Devinix jobbar med marknadsledande teknologier inom drift med en svensk molntjänst som de kallar DVXcloud. Devinix hjälper företag inom finans, fastighet, bank mm. att bygga framtidens IT plattformar. Din roll som drifttekniker kommer innebära övervakning, patching och drift av servrar (Windows/Linux). I din roll kommer du arbeta både på Devinix och ute hos kund.

Som OpenStack DevOp kommer du ansvara för att säkerhetsställa driftstabilitet i företagets olika IT-system genom att implementera, underhålla samt testa hård- och mjukvara. Att förbättra tillgänglighet, användarvänlighet och säkerhet för de anställda kommer vara centralt i ditt arbete. Du kommer även ansvara för en del av den löpande hanteringen av inkommande driftärenden. Utöver dina primära arbetsuppgifter ingår det att vara en del av verksamhetsutvecklingen genom att komma med förslag på nya lösningar inom de senaste teknikerna. Du kommer vara del av ett litet team.Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Devinix. Devinix sitter i dagsläget i ljusa fina lokaler i Kista norr om Stockholm. Vi är dock inne i en väldigt expansiv fas och flyttar i September in i nya lokaler ett par minuters gångväg från Kista galleria och T-bana. Här skapar vi tillsammans en kreativ arbetsmiljö med gott om utrymme för såväl interna aktiviteter och kundevent.

Din profil

För att trivas hos oss tror vi att du har ca. tre års erfarenhet eller mer och vill utvecklas i din roll som OpenStack DevOp. Personen vi söker är nyfiken/engagerad, gillar att ligga steget före och har viljan att driva projekt.

Du har kunskap inom:
  • Virtualisering
  • Linux/Unix administration
  • Erfarenhet av att ha jobbat i projekt
  • Nätverk
  • Managementverktyg
Även meriterande att ha kunskap inom följande områden: AWS, Azure, Google Cloud eller OpenStack - Scripting (PowerShell, Bash) - Dockers

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson. joel@2complete.se / 0704975518

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi har våra rötter som leverantör av IP-nätverkstjänster, datacenter, co-location och IT-drift där vi verkat sedan 2008. I slutet av 2014 såldes den egna nät- och datacenter infrastrukturen för att satsa på moderna hybrida molnlösningar tillsammans med managerade tjänster under namnet Devinix. Vi har sedan dess byggt upp en egen driftsplattform och redundant fibernätverk som sträcker sig över tre datacenter i Stockholmsområdet. Vårt kontor finns i Kista och våra datacenter finns i Kista, Sköndal och Västberga.

Vårt hjärta finns inom IT-drift i alla dess former. Vi ser helt enkelt till att er IT fungerar. Vi har en bred katalog av managerade tjänster där ni kan välja vad som passar ert behov bäst. Våra lösningar är ofta så kallade hybridlösningar där vi använder en kombination av olika molntjänster eller annan infrastruktur för att skapa den bästa lösningen för just er. Oavsett om era tjänster och applikationer finns i vår egen molnplattform, DVXcloud eller någon annanstans, hjälper vi er att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Vi vill hjälpa våra kunder att bygga framtidens IT-plattformar och tjänster. Dessa plattformar ska vara kostnadseffektiva, skalbara och flexibla. För oss är det viktigaste att ni får den bästa lösningen baserat på era behov och era krav."