DGC Växer och behöver vassa Drifttekniker med fokus på Microsoft

DGC Växer och behöver vassa Drifttekniker med fokus på Microsoft

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker på DGC kommer du att ha ansvar för utvalda kunders driftmiljö. Du arbetar nära dem och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är en sammansvetsad grupp med hög kompetens.

Du kommer att ha en löpande dialog med de kunder du ansvarar för. I återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer du av leverans och kundnöjdhet. Du går igenom och föreslår uppgraderingar och förändringar i kundernas miljöer vilka du sedan ansvarar för och driver vidare i projektform. Du ansvarar även för att löpande dokumentera dina kunders miljöer.

Tjänsten är en rekrytering. DGC sitter i ljusa fina lokaler vid Norrtull i centrala Stockholm.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet av serverdrift i större Microsoft-miljöer samt erfarenhet av att arbeta med kunder. Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom något eller några av områdena nedan:
  • Windows Server, AD
  • SCCM
  • Office 365 och Azure
  • Exchange
  • MSSQL
  • RDS och/eller Citrix
  • PowerShell
  • Nätverk/Brandväggar
Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du tar med glädje kontakt med kunder och kan förklara teknik för de som inte är lika avancerade som du. Precis som dina kollegor på DGC har du ett brinnande intresse för teknik. Du är engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att vara en del av ett team. Tillsammans med oss vill du vara med och bygga driftsäkra, nytänkande lösningar åt våra kunder med smart teknik i fokus.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DGC utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser.

Vi levererar våra tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i våra kunder. Vår vision är att bli erkända som den bästa leverantören av våra tjänster till vår målgrupp. Vår tillväxt ska vara lönsam, grön och hållbar.

Vi är ett värderingsstyrt bolag och har idag cirka 300 medarbetare i Stockholm, Örebro och Göteborg. Nu söker vi vassa Drifttekniker med fokus på Microsoft till Stockholmskontoret.