Däckskiftare till södra Stockholm sökes

Däckskiftare till södra Stockholm sökes

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som däckmontör söder om Stockholm under höstsäsongen med start i slutet av oktober. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att skifta, balansera och byta däck. Om du har körkort kommer du även få köra in bilen i verkstaden.

Uppdraget kommer vara på heltid under ungefär sex veckor och om du gör ett bra jobb finns möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är kl:07.00 till 17.00, måndag till fredag.

Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Din profil

För att klara av uppdraget ser vi att du är prestigelös, har ett driv och är noggrann i ditt sätt att arbeta. Vi ser även att du har god arbetsmoral och att du alltid prioriterar att komma i tid till arbetsplatsen. Du behöver även vara flytande i det svenska språket då det kommer förekomma i dina dagliga arbetsuppgifter. Om du har erfarenhet av att skifta däck sedan tidigare samt har B-körkort anses det meriterade.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl ouise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vid en eventuell intervju berättar vi mer om företaget.