Däckskiftare till södra Stockholm sökes

Däckskiftare till södra Stockholm sökes

Dina arbetsuppgifter

Har du ett intresse för fordon och tycker om att arbeta fysiskt? Har du möjlighet att arbeta perioden februari till maj? Vill du arbeta söder om Stockholm? Då är det dig vi söker, välkommen in med din ansökan redan idag!

I slutet av mars är det dags att börja byta däck från vinterdäck till sommardäck och då behöver vi din hjälp. I arbetsuppgifterna kommer det ingå att ha kundkontakt, skifta däck på bilar och vara en problemlösare. Jobbet är fysiskt krävande och kan ses som ett perfekt tillfälle att kombinera jobb med träning.

Detta kommer vara ett heltidsjobb där du arbetar tiderna 7.00-16.00 måndag till fredag. Kan även förekomma kvälls- och helgjobb för den som är intresserad av det.

Din profil

För att passa i rollen som däckskiftare tittar vi mest på personlighet. Vi ser gärna att du är en driven och lojal person som har lite skinn på näsan. Du är serviceinriktad och tycker om att lösa problem.

För tjänsten är det meriterande om du har B-körkort. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med likande arbetsuppgifter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 07 08 45 99 04 eller louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Däckskiftare, krängning, balansering, fordon, hjulskiftare
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget ges vid en eventuell intervju.