Däckmontörer sökes till Danderyd och Smista

Däckmontörer sökes till Danderyd och Smista

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som däckmontör under höstsäsongen. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att självständigt skifta, kränga och balansera däck. Du kommer även ha lite kundkontakt samt ansvara för att köra in bilen i vår kunds verkstad. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni stöttar varandra och arbetar som ett team. Det finns teknisk hjälp för att byta däck på verkstaden.

Du kan välja mellan att antingen arbeta på vår kunds verkstad i Smista eller Danderyd. Uppdraget kommer vara på heltid under ungefär två månader med start i början av oktober.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att byta däck sedan tidigare. Du ska ha B-körkort samt att du ska ha goda kunskaper i det svenska språket då du kommer använda det i din dagliga kommunikation.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.