Customer Success Manager till vår kund i Alvik

Customer Success Manager till vår kund i Alvik

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av kundservice och vill fortsätta utvecklas i din roll? Nu söker vi dig som vill arbeta som Customer Success Manager hos vår kund i Alvik. I din roll ansvarar du för att rådgiva företagets kunder, såväl från Sverige som från andra marknader. Du har även kunder som du har ansvar för och som du följer upp kontinuerligt med för att säkerställa att de är uppdaterade kring företagets tjänster och att de får ut mesta möjliga av plattformen. Du håller i introduktioner och utbildningar av företagets plattfrom till dina kunder, såväl befintliga som nya. Du jobbar nära resten av Customer Success-teamet, såväl som Tech- och Sales- teamen. Du arbetar vardagar under kontorstid.

Detta är en heltidstjänst med en inledande konsultlösning via 2Complete. För rätt person finns det möjlighet till förlängning med anställning direkt av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har åtminstone 5 års erfarenhet från IT-sektorn varav åtminstone 1 år inom teknisk support, som produktespecialist eller liknande. Du bör ha en god förståelse för TCP/IP, nätverk och webarkitektur. Du är en social och organiserad person som tycker om att vara sysselsatt och tar ansvar för dina uppgifter. I denna roll är det ett krav att du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ligger i framkanten inom nätsäkerhet i sju olika länder. Mer information om bolaget ges vid en intervju.