Cuebid söker en branscherfaren Account Manager

Cuebid söker en branscherfaren Account Manager

Dina arbetsuppgifter

Cuebid är ett företag i stark tillväxt. I december 2016 fick de DI-Gasell utmärkelse för fyra raka år med god tillväxt och lönsamhet. Vidare fick de Solna stads diplom som ett av kommunens snabbast växande företag. Engagemang, kvalitetsmedvetenhet och hög social kompetens är egenskaper de värdesätter högt. Det finns en stor tilltro till den lustfyllda arbetsplatsen som en skapare av de bästa förutsättningarna för goda resultat och personlig utveckling. Du erbjuds ett utmanande arbete i en spännande bransch med stor framtidstro, korta beslutsvägar och god lönsamhet. Cuebid erbjuder bra marknadsmässiga villkor, heltidsanställning med fast lön och en kreativ provisionsmodell. Välkommen till ett kompetent gäng med marknadens bästa teknikteam.

Som Account manager hos Cuebid är du en viktig person och ingår i ett säljteam på 10 personer.
I din vardag kommer du att träffa och bearbeta nya kunder, vidareutveckla dessa affärsrelationer och bygga upp din egen kundbas. Du kommer att sälja hela tjänste- och lösningsutbudet såsom IP-kommunikation, datacenter, datalagring, säkerhet mm. Tillsammans med Cuebids leverantörer säkerställer de att du får en gedigen utbildning inom samtliga områden och till din dagliga hjälp har du även hela Cuebids teknik- och supportteam.

Din profil

Vi tror att du är en proaktiv och lösningsorienterad affärsman/kvinna som förstår värdet av hög aktivitet och en välfylld pipeline. Du behöver ha lätt för att samarbeta och ta egna initiativ till de aktiviteter som krävs för att nå uppsatta mål. Du är positivt lagd och ser möjligheter i alla situationer. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom våra tjänsteområden. Har du tidigare erfarenhet av riktad försäljning inom något av våra affärsområden är det givetvis meriterande.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Cuebid som sitter i ljusa fina lokaler i Frösunda, Solna strax norr om Stockholm.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cuebid är en av Sveriges ledande systemintegratörer och tjänsteleverantör inom IP kommunikation, datasäkerhet, virtualisering och datalagring. Vi hjälper Sveriges mest krävande kunder designa, implementera och supportera nästa generations datacenter. Våra seniora projektledare hanterar alla transformationsprojekt/migreringar med ITIL baserad projektmetodik.

Organisationer som föredrar att lägga ut sin IT drift avseende infrastruktur, hjälper vi med drift av deras IT-miljöer från Cuebids egna datacenter i Sköndal och Bromma där vi har levererat SLA:er på 99,9% sedan 2011. Alla våra tjänster manageras, övervakas och supporteras från Cuebids Operations Center i Frösunda, Solna.

Vår organisation består idag av ca 30 personer varav ca 70% utgörs av teknikkonsulter. Finansiell status: Solidetet AAA. Omsättningen 2016 uppgick till drygt 62 Mkr.