Chief Marketing Officer till expansivt bolag vid Stadion

Chief Marketing Officer till expansivt bolag vid Stadion

Dina arbetsuppgifter

Är du en fena på att bygga varumärke? Då kan du vara den vi söker. Vår kund står inför en spännande varumärkessatsning under hösten och söker nu en CMO. I denna roll kommer du ha det yttersta ansvaret för att driva denna spännande varumärkessatsning till succé.
Du kommer ansvara för ett kompetent marknadsteam och ha ett övergripande ansvar för bolagets kundanskaffning och för samtliga marknadskanaler online och offline. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa lönsamhet och tillväxt i försäljningen via befintliga och nya kanaler samt att utveckla strategi och handlingsplaner för att nå företagets uppsatta mål. Vidare kommer du mäta lönsamheten i bolagets samtliga marknadskanaler samt sätta prognos och följa upp nyckeltal.
Du kommer ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till VD.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi/civilingenjör eller motsvarande samt några års erfarenhet av digital marknadsföring. Du har tidigare erfarenhet av affärsutveckling och meriterande om du har erfarenhet av att driva starka tillväxtresor på tidigare arbetsplatser.

Personliga egenskaper: Som person är du driven, lösningsfokuserad och trygg i att fatta beslut utifrån analys och data. Du har en naturlig fallenhet för siffror och analysarbete samt besitter fantastiska ledaregenskaper.

Intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor om tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund sitter i ljusa, fina och moderna lokaler vid Stadion. Kunden hjälper privatpersoner att spara pengar på sina lån.