C-chaufför för uppdrag under sommaren

C-chaufför för uppdrag under sommaren

Dina arbetsuppgifter

Vi på 2Complete söker dig som är intresserad av att arbeta under sommaren med att köra lastbil och leverera paket i Stockholmsområdet. Vi söker dig som har C-körkort och antingen vill utgå från norra eller södra sidan av Stockholm. Du kan välja från vilken terminal du vill utgå ifrån. Arbetstiderna är 7-16, måndag till fredag. Du kommer att leverera till bolag i hela Stockholmsområdet och cirka 10 procent av dagen kommer att spenderas på terminalen med att packa och lasta bilen. I möjligaste mån försöker trafikledaren underlätta arbetet till den grad att du kommer att variera arbetet på 1-2 områden att leverera till.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, du är fysiskt stark och du trivs med att arbeta i grupp. C-kort och YKB är ett krav, har du också ADR är detta meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt att du trivs med att ha kundkontakt.

Är du intresserad? Skicka då ditt CV redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Emily Higgins mejl emily@2Complete.se telefon 073-365 68 32

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju