C-Chaufförer och CE-Chaufförer sökes till stor aktör i Stockholm

C-Chaufförer och CE-Chaufförer sökes till stor aktör i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Är du självständig och tycker högklassig service är viktigt? Har du C- eller CE-kort och trivs bakom ratten? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba med distribution. Du kommer att arbeta dagtid med att leveranser till kunder runt om i Stockholmsområdet och vi ser därför att du trivs med kundkontakt. Arbetet startar på terminalen och sedan kör du din förbestämda runda ut till kunderna. Inne på terminalen arbetar du i team med att ta emot och lasta av gods och när du är ute och kör arbetar du mycket självständigt.

Uppdragen är på heltid med startar omgående och pågår tillsvidare.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som C- eller CE-chaufför krävs det att du har C- alternativt CE-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Du är van vid att hantera olika typer av människor och du ser dig själv som social. Vid varje kundmöte levererar du god service. Arbetet innebär tunga lyft och det krävs därför att du har god fysik och trivs med att arbeta i högt tempo. Om du har god lokalkännedom i Stockholm är detta meriterande. Som person är du noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på mejladressen emily@2Complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Distribution, C-chaufför, CE-Chaufför
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun