Butiksbiträde till mindre butikskedja i Stockholm

Butiksbiträde till mindre butikskedja i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en butiksmedarbetare till en mindre butiksmedarbetare som arbetar inom hälsa och sjukvård.

Vi söker dig som brinner för service samt att du är förtroende ingivande då kunderna är av varierande ålder. Du kommer få ta egna initiativ och vara en del av det varierande arbete som uppkommer under en vanlig dag. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att ta emot kunder och hjälpa dem med deras ärenden, administrativa arbetsuppgifter som fakturor, tidbokning och remisser. Du kommer också vara behjälplig på lagret samt att merförsäljning blir en del av det dagliga arbetet när du blivit mer van vid produkterna. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, att du har högt affärssinne och alltid ser till teamets bästa.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som butiksbiträde söker vi dig som har arbetat i butik tidigare och har erfarenhet av att arbeta med service. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du har god datavana och trivs med att lära dig nya system. Har du utbildning en inom sjukgymnastik, massageterapeut eller liknande är detta meriterande.

Personliga egenskaper: Som person är du driven, du tar egna initiativ och du sätter alltid kunden i fokus. Vi ser gärna att du är strukturerad, professionell och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du ger kunderna ett förtroendeingivande intryck då kunderna i många fall är äldre och behöver både vägledning och hjälp. Tålamod och positiv inställning kommer vara viktiga egenskaper för att trivas i rollen. Vi söker dig som är stabil som person och som vill utvecklas långsiktigt i rollen.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073 - 365 68 32 eller emily@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 0733656832
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju