Butiksbiträde på deltid sökes!

Butiksbiträde på deltid sökes!

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en butiksmedarbetare på deltid till en mindre butik inom hälsa och sjukvård.

Vi söker dig som brinner för service samt att är förtroendeingivande då butikens kunder är i varierande åldrar. Du kommer få ta egna initiativ och arbeta med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att ta emot kunder och hjälpa dem med deras ärenden. Du kommer också vara behjälplig på lagret och arbeta med merförsäljning när du blivit mer van vid produkterna. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, att du har högt affärssinne och att du alltid ser till teamets bästa.

Detta är en deltidsanställning och det krävs att du kan arbeta 1-2 vardagar i veckan.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har gått klart en gymnasial utbildning
  • Studerar och har minst 1 år kvar av dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning i dagsläget
  • Har arbetat i butik tidigare och har erfarenhet av att arbeta med service
  • Hanterar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då du dagligen kommer kommunicera i de språken
Som person är du driven, du tar egna initiativ och du sätter alltid kunden i fokus. Vi ser gärna att du är strukturerad, professionell och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du ger kunderna ett förtroendeingivande intryck då kunderna i många fall är äldre och behöver både vägledning och hjälp. Tålamod och positiv inställning kommer vara viktiga egenskaper för att trivas i rollen. Vi söker dig som är stabil som person och som vill utvecklas långsiktigt i rollen.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070 - 845 99 04 eller louise.jonsson@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju.