Brandlarmstekniker till Stockholm

Brandlarmstekniker till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Brandlarmstekniker. Du blir en del av ett härligt team med högt i tak och ett företag som växer. Vi söker dig som trivs att arbeta med mycket kundkontakt, du kommer främst att arbeta mot företagskunder och Bostadsrättsföreningar. Vi strävar efter korta beslutsvägar och stort eget ansvar.

I den här rollen blir du en montör och tekniker. Du kommer att utföra alla typer av teletekniska installationer där huvuddelen består av säkerhetsteknik. Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll. Du kommer huvudsakligen att arbeta i närområdet, men även arbeten på lite längre distans kan förekomma.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde omgående och pågår tillsvidare, du kommer bli anställd direkt av kunden. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot el/tele eller annan motsvarande utbildning.
  • B-körkort
  • Erfarenhet av brand-, inbrottslarm, passersystem, CCTV och fiberinstallationer mm.
Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet. Vi tror att du har en god initiativförmåga och att du lockas av att ha varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik. Du har lätt för att samarbeta med andra, såväl kunder som kollegor, och arbetar alltid med kundens behov i fokus.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Brandlarmstekniker, Larmtekniker, tekniker, servicetekniker, installationstekniker, brandlarm.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en intervju