Bolånehandläggare sökes till företag i centrala Stockholm

Bolånehandläggare sökes till företag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vår kund växer och behöver nu ytterligare en Bolånehandläggare till sitt team! I din roll som Bolånehandläggare kommer vara ansiktet utåt och en länk mellan bankpartners och kunder. Du kommer handlägga och ge råd i ärenden gällande bolån via telefonen och datorn. Du kommer vara en del av ett positivt och engagerat team och du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Du börjar din tid på företaget med en grundlig utbildning som ger dig bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av företaget. Tjänsten startar omgående. Vår kund sitter i nyrenoverade lokaler mitt i centrala Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som Bolånehandläggare eller Mäklare i minst ett år. Ett stort plus är om du har- eller har påbörjat en Swedseclicensiering för bolån samt om du har arbetat med försäljning. Du har god telefon - och systemvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet. Du har en mycket stark kommunikativ förmåga på både svenska och engelska i både skrift och tal.

Som person är du positiv, initiativrik och duktig på att skapa och bibehålla goda relationer. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse i privatekonomi och en naturlig fallenhet för siffror, för dig är det en självklarhet att hantera dina arbetsuppgifter med noggrannhet och struktur. Vidare får du gärna vara tävlingsinriktad och ha en fallenhet för försäljning.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076-869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Bolånehandläggare, Mälklare, Swedseclicensiering, Bolån
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.