Biträdande Förvaltare till fastighetsbolag på Södermalm

Biträdande Förvaltare till fastighetsbolag på Södermalm

Dina arbetsuppgifter

I din roll som biträdande förvaltare arbetar du operativt men har huvudansvar för boendekontakten och vardagliga förvaltningsfrågor åt fastighetsägare. Du kommer arbeta i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, områdesförvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag. Vidare kommer du arbeta med att förbättra rutiner, processer och arbetssätt. Då rollen som biträdande förvaltare är bred, kommer dina arbetsuppgifter variera och innebära följande:
 • Handlägga, hyra ut, pröva och utreda bostadsuthyrning och bytesärenden
 • Uthyrning och omförhandling av bilplatser och förråd samt stötta förvaltaren med uthyrning av kommersiella lokaler vid behov
 • Upprätta kommunikationsplan
 • Kontakt för boende, beställare, lokalhyresgäster och myndigheter avseende uppdraget
 • Säkerställa att informationsflödet fungerar genom uppdraget
 • Ansvara för störningsärenden
 • Hantera och administrera tillvalsbeställningar
 • Hantera nycklar och nyckelsystem
 • Utföra lägenhetsbesiktningar och hantera mindre skadeärenden
 • Upprättande av förfrågningsunderlag
 • Delta i interna utvecklingsprojekt
Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som biträdande förvaltare ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper i hyresjuridik och lagstiftning som berör verksamheten och fastighetsägarens ansvar. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i office paketet och du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Som person är du driven, initiativtagande och strukturerad. Du har en naturlig fallenhet för att skapa och bibehålla relationer och du har en stor affärsförståelse och kan ta affärsmässiga beslut och förhandla.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju