Bilvårdare till biluthyrningsföretag i Stockholm

Bilvårdare till biluthyrningsföretag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som Bilvårdare på ett biluthyrningsföretag i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta med att klar ställa bilar efter varje hyrtillfälle, du kommer ta emot, checka in bilar efter hyra och transport. Skadekontroller kommer att utföras samt att du kommer levererar och hämta bilar. Tillviss del kommer du att bemöta kunder i denna tjänst samt ha en del telefonkontakt.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag tiderna varierar mellan 7-17.

Din profil

Vi söker dig som har B-körkort, talar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfaren av att arbeta med service samt att det är meriterande om du har datavana. Gymnasiekompetens efterfrågas i denna roll. För att lyckas i rollen krävs det att du är flexibel, noggrann och trivs att arbeta med kundkontakt. Att arbeta både högt och lågt är inga problem för dig, du ser alla uppgifter som lika viktiga.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta Emily Higgins på emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju