Bilmekaniker till Åkersberga

Bilmekaniker till Åkersberga

Dina arbetsuppgifter

Är du en erfaren bilmekaniker som vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker just nu dig som trivs med att arbeta på en arbetsplats med en familjär stämning och där din arbetsgivare är mån om att du mår bra och att du ska ha utvecklingsmöjligheter internt. I din roll som bilmekaniker hos vår kund kommer du att få göra allt från enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon.

Vår kund har stora framtidsvisioner och kommer inom en snar framtid ha byggt två nya anläggningar där de kommer specificera sig inom två olika bilmärken. I dagsläget är de totalt 35 stycken anställda på verkstaden varav fem av dem är mekaniker. I och med att en kollega har valt att gå vidare i sin karriär letar de nu efter en ny stjärna som vill vara med i deras team.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund om du får tjänsten. Det är en tillsvidareanställning där du arbetar heltid, måndag till fredag, kl:07.00-16.00.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker
  • Innehar B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat då du använder språket i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har gått en fordonsteknisk utbildning.

Som person ser vi att du är en teamplayer som har en positiv inställning till ditt jobb. Vi ser även att du har ett stort biintresse. I rollen krävs det även att du är självgående och är orädd för att ta egna initiativ.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi kommer berätta mer om företaget vid en eventuell intervju.