Bilglastekniker till södra Stockholm

Bilglastekniker till södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker på ett företag i södra Stockholm. Du kommer att tillhöra ett team med duktiga kollegor som kommer bli en del av din utveckling. Din huvudsakliga uppgift blir att byta rutor, utföra kalibrering på bilar (samtliga bilmärken) samt utföra stenskott reparationer. Du ska även kunna hjälpa till med kundmottagningen.

Detta är en rekrytering och du kommer att bli anställd direkt av kunden. Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är måndag-fredag 7-16 eller 8-17.

Din profil

Vem är du?
För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv. Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilglas är en fördel men inte ett krav. Vi ser gärna att du har jobbat med bilar tidigare t ex som bilplåtslagare. Det är meriterande om du arbetat som bilglastekniker tidigare. Vår målsättning är att se till kundens bästa och att hålla en god service. B-körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Bilglastekniker, tekniker, bilglas, fordon
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället