Applikationstestare till framgångsrikt fintechbolag i Stockholm

Applikationstestare till framgångsrikt fintechbolag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker applikationstestare för rekrytering till vår kund som jobbar inom finansteknologi mot liv- och pensionsbranschen. Som applikationstestare jobbar du med att utföra tester och utveckla teststrategier för att identifiera och hantera risker. Du testar ofta en hel process livscykel, det innebär att du måste kunna sätta dig in i testscenarion där allt ska fungera över flera års tid, vilket kräver att du är lösningsorienterad och uppfinningsrik. Du arbetar som en del av ett team, varje team ansvarar för sin del av leveransen mot kund.

Din profil

Du har ett par års erfarenhet av testning, det är meriterande med erfarenhet från försäkringar. Du har testat i komplexa affärssystem, kunskap inom Inca är mycket meriterande. I denna roll är det viktigt att du hanterar svenska obehindrat då du har mycket kontakt med kunder och kollegor samt utför dokumentation kontinuerligt.

Vi söker dig som har ett stort driv och vill utvecklas i din roll. Du räds inte motgångar och ger inte upp även om testerna inte ger förväntat resultat vid första försöket. Du gillar att hitta lösningar och känner ett stort engagemang för dina uppgifter. Vi söker dig som vill göra skillnad för kunderna, i utbyte ges stort utrymme för fritt tänkande kring processer och lösningar.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 08 445 43 44 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: testare, applikationstestare, testing, systemanalys
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 08 445 43 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt fintechbolag som sitter centralt i Stockholm på ett kontor med 140 anställda. De är en leverantör av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden och arbetar för långsiktig hållbarhet och framgångssäkrad kvalité för sina kunder. Test- & supportgruppen består av 30 personer och här får du en kul arbetsplats med kollegor som präglas av gemensamma värderingar, arbetsglädje, nyfikenhet och engagemang. Vår kund är kollektivt anslutna, har god ekonomisk stabilitet och har för åttonde året i rad fått högsta kreditvärdigheten AAA av Bisnode AAA kreditratingsystem.