Affärsinriktade innesäljare inom datakom sökes omgående till IP-Only i Stockholm

Affärsinriktade innesäljare inom datakom sökes omgående till IP-Only i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu förtroendeingivande innesäljare till IP-Only, en av Sveriges största aktörer inom Datakom. Gruppen SMB, Small Medium Businesses, arbetar uteslutande mot små och medelstora företag och du kommer att förmedla kvalitetssäkra och betrodda produkter. IP-Onlys produkter kan vara komplexa och går att kombinera på många sätt för att passa kunden. Du kommer därför att få en gedigen upplärning och ett erfaret team omkring dig. Givetvis arbetar vi tillsammans med löpande utvärdering inom teamet för att få bästa möjliga genomslag mot våra kunder.

Du kommer arbeta med att:
  • Sälja våra standardtjänster till små & medelstora företag, primärt över telefon och mejl
  • Ordermottagning och administration
  • Hantera inkommande kundförfrågningar
  • Ta fram offerter för våra tjänster till nya och befintliga företagskunder
  • Förstå och kunna vägleda kunderna i IP-Onlys verktyg
  • Kvalitetskontroll av avtal
  • Överlämning av korrekta underlag till den interna leveransavdelningen
Tjänsten är förlagd till ljusa fina lokaler i centrala Stockholm och man arbetar måndag till fredag mellan 08-17. Rollen är en inledande bemanningslösning där målet är att man efter en inledande period ska gå över till en anställning direkt under IP-Only.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha en fullgod gymnasieutbildning. Du har erfarenhet av försäljning och kundkontakt, främst över telefon. Du brinner för att sätta ihop träffsäkra och konkurrenskraftiga erbjudanden och du är van att arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta i grupp, men främst drivs du av att jaga mål och avslut - givetvis alltid med en nöjd kund och ett långsiktigt fokus.

IP-Only verkar inom teknik och det är meriterande om du själv har ett sådant intresse för att bygga upp en bra förståelse för verksamhet och produkt. Då IP-Only arbetar med alla typer av kunder, både skriver och talar du svenska och engelska obehindrat.

Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På IP-Only värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt - trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Som anställd på IP-Only behöver inte önskan om drömjobbet stanna vid en dröm. Så länge som du vet vad du vill göra och hur du vill maxa din potential är allt möjligt. Med hjälp av vår egenutvecklade karriärsaccelerator erbjuder vi alla anställde utvecklingsmöjligheter både inom, men kanske också utanför företaget. Vi gör det eftersom vi är övertygade om att det som är bäst för dig, också är bäst för oss.