Administratör till telekombolag i Sätra

Administratör till telekombolag i Sätra

Dina arbetsuppgifter

I din roll som administratör kommer du arbeta brett med administration och du kommer ha daglig kontakt med kommunerna runt om i Sveriger. En del av dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara prisrapportering, fakturahantering, beställningar till entreprenörer, skriva ansökningshandlingar för tillstånd till kommunerna samt diverse förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Arbetets omfattning: Heltid, med start omgående.

Din profil

Vi söker dig som har några års vana av administrativt arbete och du gillar att ge service i världsklass. Du har kommunikativ, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt likväl som du har en stor social kompetens.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan redan idag.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.