Administratör till Skärholmen

Administratör till Skärholmen

Dina arbetsuppgifter

Är du en noggrann och strukturerad person som vill vara med och bidra i ett företag som är i en stor tillväxtfas? Då har vi rätt tjänst för dig.

I rollen som administratör hos vår kund kommer dina primära arbetsuppgifter bestå av att ansvara för all fakturahantering. Du säkerställer att alla fakturaunderlag är korrekta samt att du sköter allt administrativt arbete runt fakturahanteringen.

Din profil

Vi ser att du som söker har god dator och systemvana samt vana att arbeta administrativt, gärna inom fakturahantering. Du talar och skriver svenska obehindrat och det är högt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet i IFS.

Vi söker dig som är strukturerad och van vid att ta eget ansvar. Du trivs i en administrativ roll med många kontaktytor. Du arbetar proaktivt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 - 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.