Account Manager till vår kund i säkerhetsbranschen

Account Manager till vår kund i säkerhetsbranschen

Dina arbetsuppgifter

Vår kund levererar säkerhetslösningar till företag och organisationer med fokus på identifiering av personal och besökare och har bland annat ID-kort och besökshanteringssystem i sitt utbud. Vår kund är en snabbt växande utmanare inom en expansiv och spännande bransch.
Nu söker vi en Account Manager som vill utveckla och förvalta befintliga kunder likväl som att bearbeta nya kunder. En del resor kan förekomma i tjänsten, främst i Mellansverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:
  • Bearbeta nya kunder
  • Utveckla och vårda befintliga kunder
  • Offert och avtalshantering
  • Närvara på mässor i Sverige
Din profil

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av B2B försäljning och en god teknisk förståelse. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att sälja tekniska lösningar. Du har en naturlig fallenhet för att skapa nya relationer likväl som att förvalta befintliga relationer. Du har goda kunskaper i office-paketet och du talar svenska och engelska.

Som person är du driven, lösningsfokuserad och affärsmässig. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 0768693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.