Account Manager till Smartvatten

Account Manager till Smartvatten

Dina arbetsuppgifter

Vår kund Smartvatten expanderar i Sverige och söker nu ytterligare en Account Manger som kan vara med på företagets tillväxtresa. I din tjänst får du ett antal befintliga kunder som du gör uppföljningar med och vidareutvecklar, samt att du tar in nya kunder. Dina kunder är bland annat fastighetsbolag och fastighetsägare och du arbetar långsiktigt med dina kunder. Detta är en spännande tjänst med mycket eget ansvar där du säljer en lösning som får fastighetsbolagen att minska risker och hantera kostnader.

Kontoret är placerat i Kista centrum och du rapporterar till VD.

Din profil

Vi ser gärna att du har arbetat som säljare i minst 2 år, gärna inom B2B. Du är van vid att boka möten med kund och är bekväm med att hålla i säljmöten, samt är van vid att kommunicera affärsmässigt i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som säljare inom fastighetsbranschen så är det meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat med tjänsteförsäljning och/eller lösningsförsäljning.

Som person är du driven och målinriktad, samt att du har lätt för att se affärsmöjligheter. Du trivs med att arbeta i team och du har lätt för att samarbeta med andra.

Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska och du behärskar Officepaketet. Körkort är ett krav.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Account Manager, Key Account Manager, Säljare, B2B, Mäklare, Fastighetsmäklare
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Små bäckar leder ofta till stora skador - i synnerhet om den kontroll du har på vattenförbrukningen baseras på månatliga besök och handskrivna rapporter. Smartvatten lokaliserar vattenläckor på en minut och med en deciliters noggrannhet, och informerar om problemet innan någon större skada hinner ske.

Samrtvatten betjänar hundratals bostadsrättsföreningar, och våra kunder sparar upp till 20% av kostnaderna för vatten och avloppsvatten utan att bekvämligheten försämras. Enligt ekonomiska undersökningar är våra kunder mycket nöjda och utgående från våra personalenkäter är våra anställda också nöjda och stolta över sin arbetsplats.

Se mer på https://smartvatten.se/