Account Manager till framgångsrikt företag i Västertorp

Account Manager till framgångsrikt företag i Västertorp

Dina arbetsuppgifter

Vår kund levererar produkter inom RFID och identifiering, system för ökad kontroll på behörigheter och nycklar samt besökshantering. Nu söker dem en Account Manager som vill utveckla och förvalta befintliga kunder likväl som att bearbeta nya kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:
  • Bearbeta nya kunder
  • Utveckla och våra befintliga kunder
  • Offert och avtalshantering
  • Närvara på mässor i Sverige
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning och en god teknisk förståelse. Du har en naturlig fallenhet för att skapa nya relationer likväl som att förvalta befintliga relationer. Du har goda kunskaper i office-paketet och du talar svenska och engelska.

Personliga egenskaper: Som person är du driven, lösningsfokuserad och affärsmässig. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.