Account Manager sökes till internationellt bolag i tillväxt

Account Manager sökes till internationellt bolag i tillväxt

Dina arbetsuppgifter

Älskar du att göra affärer? Motiveras du av att driva och utveckla kundkontakt? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund är i stor tillväxt och söker nya medarbetare till sitt Account Executive team. Teamet består idag av fyra säljare ink. en teamledare och de arbetar med företagskunder som har 1- 100 bilar i sin organisation.

I rollen hanterar du hela säljprocessen som främst innebär telefon och webbmöten. Du får leads från deras CRM-system och arbetar via dialer för att effektivisera processen. Du är rådgivande i din försäljning och guidar kunden genom hela sälj- och implementeringsprocessen. Du har många bollar i luften samtidigt och strävar alltid mot nya, högre mål.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från B2B försäljning via telefon men som är redo att ta nästa steg i karriären. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har B-körkort.

För att vara en framgångsrik Account Executive och lyckas hos vår kund är du en utpräglad affärsman/kvinna med en stark kommersiell drivkraft som drivs av försäljning och av att stänga affärer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom grymma resultat ligger hårt arbete och en vinnarmentalitet. Du är snabb, lösningsorienterad, en stark förhandlare och en god kommunikatör. Du sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer och är därför öppen och lyhörd inför dina kunders behov.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds verksamhet är primärt att sälja körjournaler och spårsändare till företagskunder. Bolaget drivs av eldsjälar som lyckats bli ledande inom branschen på ett par år och organisationen präglas av entreprenörsanda och expansion. Vår kund är idag verksamma i Sverige, Norge och delvis i USA. Deras närmaste plan är att expandera verksamheten över hela USA och Europa inom kort. Mer information ges vid personlig kontakt.