Account Manager sökes till Vasastan

Account Manager sökes till Vasastan

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara med och påverka, nätverka och skapa många nya spännande kontakter? Då kan det vara just dig vi söker!

Vår kund erbjuder dig en arbetsplats där stor vikt läggs vid att ha kul på arbetet. Där du kommer vara en stor nyckelspelare i företaget både för de interna medarbetarna och företagets kunder. Din roll innebär mycket frihet under ansvar. Du med ditt driv och engagemang kommer både vara med och påverka din egen utveckling och företagets framväxt.

Du erbjuds en bra lön med provision, en närvarande chef som är företagets VD samt drivna och positiva kollegor. Dem hittar på mycket roligt tillsammans och ser fram emot att välkomna in en till Account Manager till företaget. Är det du?

Vi söker nu en Account Manager till vår kund, som med egna initiativ tar kontakt med företag för att leverera mat till kundernas önskemål. Det kan handla om en stor frukost till ett frukostseminarium, lunch till en konferens, fika till ett födelsedagsfirande eller en tre-rätters middag för ett event. Du arbetar med uppsökande, leads och nätverkande. Möjligheterna är stora för dig som har ett enormt driv, duktig på att kommunicera och tycker om att ta kontakt med nya människor.

Din profil

Vi söker dig som har ett enormt driv, engagerad i det du tar för dig och trivs i sociala sammanhang. Du har kanske tidigare arbetat med försäljning, eller arbetat med stora kundevent. Då denna roll innebär mycket kommunikation med kunder och samarbetspartners ser vi att du pratar och skriver svenska samt engelska flytande. Du har datorvana, och vet vikten av uppföljning. Du vill göra goda affärer, där långsiktighet och relationsskapande är av hög vikt.

Vidare tror vi du som söker är nyfiken, orädd och prestigelös. Du brinner för att ge god service, har god lagkänsla och vill utvecklas.

Låter det som du? Vi ser fram emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på matilda.dahlin@2complete.se alternativt 076-869 30 58.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.
Mer info
Kontaktperson Matilda Dahlin
Telefon 076 869 30 58
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder matleverans från deras samarbetspartners inom restaurang och café till deras kunder, stora som små. Dem är en helhetsleverantör och samarbetar med ca 100 restauranger, som bland annat Boqerian, Taverna Brillo och Thelins bageri, och levererar till kunder som H&M, TV4 och Klarna.