2Complete Group söker Account Manger

2Complete Group söker Account Manger

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Account Manager kommer du arbeta med försäljning av bemanning & rekryteringstjänster inom hela vårt tjänstemannaområde. Du arbetar mot en egen budget och med mycket frihet under eget ansvar. Du kommer boka och genomföra kvalitativa säljmöten, skriva offerter och avtal. Vidare kommer du att arbeta med befintliga kunder och med nykundsbearbetning för att bygga upp din egen kundstock, som du sedan förvaltar. Självklart kommer vi att göra allt för dig för att du ska lyckas och ha roligt hos oss.

Som en i vårt säljteam erbjuds du en rolig, stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag som har nära till skratt, högt i tak och där beslutsvägarna är korta och snabba. Att skapa förtroende och goda relationer till dina kunder är en mycket betydelsefull del av jobbet. Du arbetar mot tydliga mål och i ett nära samarbete med våra rekryterare och övriga Account Managers.

Vi sitter i ljusa fräscha lokaler centralt vid Hötorget, på Sveavägen 33.

Din profil

Kompetenskrav:
För att lyckas i rollen som Senior Account Manager ser vi att du har minst två års erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Du är affärsmässig, driven, kommunikativ och du har erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon samt lång erfarenhet av B2B försäljning. Din inställning och ditt engagemang kommer vara nyckeln till hur du kommer att lyckas i din roll.

Personliga egenskaper:
Som person är du affärsmässig, lyhörd, kommunikativ och relationsskapande. Du arbetar proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga. Du är initiativtagande och brinner för försäljning, nöjda kunder och för att ha roligt på jobbet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 08-445 43 44 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Account Manager, Kundansvarig, Säljare, Rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.