Är du vår nästa kollega? Rekryterare/ Konsultchef sökes till 2Complete

Är du vår nästa kollega? Rekryterare/ Konsultchef sökes till 2Complete

Dina arbetsuppgifter

Brinner du för människor, affärer och vill arbeta i en variationsrik roll i ett växande bolag? Är du även nyfiken, engagerad och resultatinriktad? Då har vi möjligheten för dig här.

2Complete är i mitt i en spännande expansionsresa och vi skall utöka med en Rekryterare/ Konsultchef till vårt team som arbetar med tjänstemän. I rollen kommer du att ha fullt personalansvar över dina konsulter samt hantera hela rekryteringsprocessen självständigt. Du ansvarar för dina kunder, konsulter och driver ständigt dina processer framåt samt utvecklar dina konsulter löpande.

Våra ledord är personligt, proffsigt och enkelt och på detta sätt driver vi vårt arbete framåt. Du är en kombinerad HR-generalist och rekryterare och för rätt person finns det enorma möjligheter att utvecklas i rollen.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom rekrytering- och bemanningsbranschen. Det är högt meriterande med eftergymnasial utbildning så som HR, Personal- eller Beteendevetare. Du har en god kännedom om olika branscher samt arbetsmarknaden och för dig är det självklart att hålla dig uppdaterad dagligen. Du har kunskap om arbetsrätt, kollektivavtal samt en hög kommunikativ förmåga i skrift och tal på både svenska och engelska.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. För att trivas hos oss så bör du vara nyfiken, orädd och ha viljan att ständigt utvecklas. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har ett högt affärssinne.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringschef Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 0768693048
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi? - Arbetar du hos oss så blir du en del av ett drivet, målinriktat och personligt team. Vi har en passion för människor och arbetar aktivt för daglig utveckling av våra konsulter, oss själva och vår organisation. Alla på 2Complete brinner för personalfrågor och älskar den bransch vi har fördelen att verka i.