Vill du arbeta med projektledning inom säkerhet?

Vill du arbeta med projektledning inom säkerhet?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och vill arbeta som projektledare inom säkerhetsbranschen. Din personlighet präglas av ett driv, du trivs i en ledande position samtidigt som du har ett intresse för teknik. Just nu söker vi för kunds räkning en person som vill arbeta som Projektledare på ett säkerhetsföretag som arbetar med allt ifrån larm, passersystem, stora och små projekt både mot privata företag samt mot den offentliga sektorn. I din roll kommer du ansvara för både stora och små projekt på olika orter i Sverige. Du kommer leda teamet, hålla koll på deadlines, inköp och även ta en stor del av kundkontakten. För att lyckas i rollen krävs det att du kan se helheten samtidigt som du kan planera och leda projektet i mål.

Tjänsten är på heltid, du kommer att arbeta på olika orter i Sverige men utgår från Stockholm. Varierande arbetstider förekommer samt övertid.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller att du arbetat som projektledare i minst ett år. Du är en problemlösare som är flexibel, driven och vågar utmana dig själv. För att fungera i rollen krävs det att du har B-körkort, du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som har god datorvana, har möjlighet att resa i tjänsten samt att du tror på stort eget ansvar.

Vill du ta nästa steg i din karriär? Då är detta den perfekta möjligheten för dig. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på emily@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Projektledare, Teknisk projektledare
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Elektriker, Marknadsföring, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en intervju