Är du en lösningsfokuserad person som gillar service? Se hit!

Är du en lösningsfokuserad person som gillar service? Se hit!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Uthyrare på ett stort företag på södra sidan av stan. Du hjälper dina kunder att boka och hyra maskiner och utrustning från företaget och med din serviceförmåga och lyhördhet säkerställer du att kunden blir nöjd. Att arbeta som uthyrare innebär ett omväxlande arbete som kräver stor flexibilitet, teamanda och möjlighet till påverkan.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag 7-16.

Din profil

Du är en prestigelös person som gillar kundkontakten och att lösa problem. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från byggbranschen, antingen från studier eller arbete och god maskinkännedom. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har tidigare erfarenhet av att arbeta i grupp samt av att arbeta med kundkontakt. I denna tjänst är B-körkort ett krav.

Vi värdesätter bland annat om du är:
  • Lösningsfokuserad
  • Noggrann
  • Samarbetsvillig
  • Initiativtagande
  • Flexibel
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Malin Ryholt, malin.ryholt@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076-875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid intervjun.