Är du en lösningsfokuserad person som gillar maskiner? Se hit!

Är du en lösningsfokuserad person som gillar maskiner? Se hit!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Leveransmottagare på ett stort företag på södra sidan av stan. Du tar emot maskiner och hyresmaterial från kunder och utför funktionskontroll samt tvätt av dessa. Lättare reparationer kan förekomma. Du jobbar även med att plocka ihop och kontrollera det hyresmaterial som ska skickas ut till kund, och levererar i vissa fall detta direkt till kund.

Att arbeta som leveransmottagare innebär ett omväxlande arbete som kräver stor flexibilitet, teamanda och möjlighet till påverkan.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag 7-16.

Din profil

Du är en prestigelös person som gillar att meka med maskiner och att lösa problem. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från bygg/mekanikbranschen, antingen från studier eller arbete. Du har allmänt god maskinkännedom, tycker att det är kul att förstå hur maskinerna fungerar och är noggrann i dina funktionskontroller. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har tidigare erfarenhet av att arbeta i grupp samt av att arbeta med kundkontakt då detta förekommer frekvent. I denna tjänst är B-körkort ett krav.

Vi värdesätter bland annat om du är:
  • Lösningsfokuserad
  • Noggrann
  • Samarbetsvillig
  • Initiativtagande
  • Flexibel
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan idag, urval sker löpande och intervjuer kommer börja hållas i januari. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Malin Ryholt, malin.ryholt@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076-875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid intervjun.