Lageransvarig/montör till lager i Tyresö

Lageransvarig/montör till lager i Tyresö

Dina arbetsuppgifter

Är du redo för att ta nästa kliv i din karriär och och få mer ansvar i din roll? Vi söker dig som vill arbeta som lageransvarig på ett företag i Tyresö.

Tjänsten kommer innebära att du ansvarar för att lagret fungerar som det ska. Du behöver kunna planera långsiktigt och förbereda för dagens utmaningar. Utöver detta tar du emot leveranser, håller ordning och reda, beställer material och hjälper montörerna med montering av köksutrustningen.

Detta är en heltidstjänst där du arbetar måndag-fredag dagtid. Du kommer bli direktanställd av vår kund och utgå från lagret ute i Tyresö.

Din profil

Som lageransvarig krävs det att du trivs med att arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga och kan anpassa arbetet efter verksamhetens behov. Har du arbetat med montering tidigare ser vi detta som ett stort plus. Gillar du hantverk eller har en bakgrund inom bygg är det meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann, har en stark vilja och vill utvecklas inom ett företag. Vi ser gärna att du har B-körkort och truckkort men inget krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Keve, cecilia.keve@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.