Larmtekniker till södra Stockholm

Larmtekniker till södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av att arbeta som säkerhetstekniker och är intresserad av att arbeta på ett stabilt och tryggt bolag? Då är det dig vi söker.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer variera, du kommer mestadels vara ute hos någon av företagets kunder och antingen serva eller underhålla företagets produkter. Du kommer även få göra nyinstallationer och driftsätta både brandlarm, inbrottslarm och passersystem. Du kommer att få göra allt från att dra kabel, programmera och installera företagets produkter.

Teknikerna har en god sammanhållning, även om de flesta är ute på olika uppdrag under dagen brukar de mötas upp för en gemensam lunch. Om man visar framfötterna och intresse för att utvecklas och lära sig mer finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget och få gå olika utbildningar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund om du får tjänsten. Tjänsten är på heltid där du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00 till 16.00. Du startar och avslutar din arbetsdag antingen hos en av företagets kunder eller på vårt företagets kontor som är i Tullinge.

Din profil

Krav för tjänsten är att du:
  • Har erfarenhet av att arbeta som säkerhetstekniker eller som elektriker under minst två år
  • Har B-körkort
  • Är flytande i det svenska språket då det används i den dagliga kommunikationen
Det anses meriterande om du kan läsa el-scheman eller har en el-bakgrund.

I den här rollen söker vi en driven och nyfiken person som är villig att ständigt utvecklas och lära sig nya saker. Vi ser även att du är en prestigelös person som är hjälpsam och som arbetar lösningsfokuserat. Företaget som du kommer arbeta på prioriterar alltid kvalitén i sina jobb och av den anledningen ser de att du är en noggrann person som hellre tar tid på dig för att slutföra en uppgift än att stressa dig igenom något. Utöver detta ser vi att du är positiv och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på cecilia.keve@2complete.se eller 07 08 45 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ger mer information om företaget vid en eventuell intervju.