Bussmekaniker till väletablerat bolag i Stockholm

Bussmekaniker till väletablerat bolag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare arbetat som tungmekaniker eller fordonsmekaniker och söker nytt jobb? Just nu söker vi ansvarsfulla mekaniker till vår kund, både i Sundbyberg och i Täby. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Vår kund är ett väletablerat och stabilt bolag som just nu växer och vill anställa fler duktiga mekaniker. Hos dom kommer du självständigt arbeta som bussmekaniker där det kommer ingå allt från att serva bussarna till att reparera dem och göra felsökningar. Då ni endast arbetar två och två per verkstad kommer du ha mycket eget ansvar samt ha en bred arbetsroll.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund. Det är en heltidstjänst där du på schema i tre veckor arbetar kl:07.00 till 15.30 måndag till fredag och var fjärde vecka arbetar du måndag till torsdag kl:19.00-24.00 och söndag kl:08.00-13-00.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat som tungmekaniker eller personbilsmekaniker i minst tre år. Det krävs även att du har B-körkort och är flytande i det svenska språket då det används i det dagliga arbetet. Det anses meriterande om du har gått en fordonsmekanisk utbildning samt om du har D-körkort.

Som person ser vi att du är självgående och ansvarsfull då du kommer arbeta mycket självständigt. Vi ser även att du är en problemlösare som är lugn och noggrann i ditt sätt att arbeta.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på mejl cecilia.keve@2complete.se eller numret 070 845 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.