Vill du sälja och projektleda fiber - framtidens digitala infrastruktur?

Vill du sälja och projektleda fiber - framtidens digitala infrastruktur?

Dina arbetsuppgifter

Du får vara en del av ett framgångsrikt team som bygger framtidens digitala infrastruktur - fiber! Internet genom fiber utgör en stor samhällsnytta för vårt land så du kommer att bidra till att berika människor och företags vardag genom att möjliggöra för dem att få ta del av detta.

Din del i det hela kommer vara att:
 • Representera ett av Sveriges största nätägare inom fiberoptik
 • Du har hjälp av en mötesbokare men kan behöva boka vissa möten själv
 • Hålla möten hemma hos privatpersoner på landsbygden
 • Informera om de fördelar en fiberinstallation för med sig när de väljer att investera i sin fastighet
 • Vägleda kunderna genom processen och få dem att beställa en fiberanslutning
 • Delta på de stormöten vi håller i ditt område
 • Ansvara för dina egna geografiska områden och säkerställa att försäljningsmålen uppnås.
Utöver en fantastisk arbetsplats med välkomnande kollegor så erbjuder vi dig den utbildning du behöver, spännande säljtävlingar med generösa priser och ett förmånligt löneavtal med grundlön samt provision. Ni börjar alltid veckan tillsammans på det lokala kontoret i Solna där det bjuds på frukost och måndagsmöte och efter det är alla ute i sina egna områden.

Din profil

Du är den som ser lösningar istället för problem och du har inställningen att ingenting är omöjligt.
 • Du älskar försäljning, du har en stark egen drivkraft och är informativ och målmedveten
 • Du trivs med att ta ny kontakt med många olika människor på ett förtroendeingivande sätt
 • Du har körkort och tillgång till bil och trivs med att vara på resande fot (med övernattningar) under veckorna
 • Du agerar alltid professionellt mot kunder och vår uppdragsgivare
 • Du uppskattar att få planera och organisera dina dagar själv
 • Du ser fördelen i att få lite sovmorgon ibland för att kunna ha dina möten på kvällstid
Har du inte jobbat som säljare förut? Det kan gå bra ändå, vi lär dig allt du behöver veta. Men du behöver ha egenskaperna ovan och ha ett starkt eget driv och vilja sälja.

Fiber kommer spela en ännu större roll i människors liv framöver. Det är så mycket mer än att surfa och streama. Det kommer kunna ha en avgörande roll för att kunna ha vård i hemmet, arbeta eller studera på distans och om du tycker att det är spännande att få vara en del av att möjliggöra detta för människor så ska du absolut höra av dig till oss på 2Complete nu direkt.

Har du frågor kring rollen är du mer än välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Bafob Mark är det en god stämning, vi hjälper varandra och hittar alltid lösningar. Vi har ett viktigt uppdrag att utföra när det gäller att förse Sverige med fiber och det är väldigt viktigt att vi lyckas förklara för landets fastighetsägare hur viktigt det är med fiber. Bafob Mark utgår idag från Stockholm men vi är verksamma över hela landet tillsammans med olika uppdragsgivare som har lagt ut projekt på oss.

Vårt mål är att vara en naturlig samarbetspartner och hjälpa andra företag att förbättra deras försäljning, antingen genom uthyrning av personal eller att överta delar eller hela säljorganisationen. Vår största samarbetspartner expanderar kraftigt och en del av vårt uppdrag hos dem innebär att säkerställa att samtliga fastighetsägare i våra områden har fått all nödvändig information för att bidra till att uppnå regeringens bredbandsmål - att hela landet ska ha tillgång till snabbt bredband år 2025. Sverige behöver fiber och vi behöver bli fler kollegor för att lyckas med detta.