Telekomjätte i Kista söker Nätverkstekniker i Stockholm

Telekomjätte i Kista söker Nätverkstekniker i Stockholm

Är du en utåtriktad person som brinner för teknik, och vill jobba i en dynamisk miljö? Då tror vi att du är helt rätt person för oss! Vi söker nu en Nätverkstekniker till gruppen Networking Services, som ansvarar för det tekniska stödet för våra WAN tjänster mot företagskunder.

Vad erbjuder vi?

Vår kund erbjuder dig en utvecklande arbetsplats tillsammans med kollegor med spetskompetens. Detta i en flexibel och prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. Detta skapar stora möjligheter till spännande karriärvägar. Där ligger din framtid i dina egna händer och vi vill ge dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. De tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Här finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett eget driv och ett professionellt förhållningssätt. Du klarar att prioritera i ett högt tempo och kan kommunicera på ett bra sätt med ditt team, användare och leverantörer. Du har ett stort intresse för teknik och systemlösningar. Du ser dig själv om strukturerad, analytisk och har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet bedrivs i högt tempo med snäva tidsramar i en föränderlig systemmiljö vilket ställer krav på att du har vilja och ambition att leverera så bra lösningar till våra kunder som möjligt.

Vidare:
  • Kan du utrycka dig obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Har du en eftergymnasial utbildning inom nätverkskommunikation eller motsvarande kunskaper inhämtade genom praktisk yrkeserfarenhet
  • Goda kunskaper inom TCP/IP, routing och switching
Har du läst eller skrivit någon av Ciscos certifieringar som CCNA eller CCNP är det mycket meriterande

Vad innebär rollen?

Du kommer att arbeta med:
  • Incidenthantering, felsökning och support av Networking WAN tjänster som IP-VPN, E-VPN, Internet och mycket mer
  • Sköta kundkommunikation, statusuppdateringar och klarrapporteringar i våra system, över mejl och telefon
  • Driva felsökningar och felanmälningar med accessleverantörer
  • Dispatch av fälttekniker samt konfiguration av hårdvara
  • Managera & konfigurera beställningar ifrån våra kunder och deras tjänster
  • Hantera svårare felsökningar och kundeskalationer
  • Delta i utvecklingen av våra stödsystem och tjänster.
Vår kund sitter i nya, ljusa och fina lokaler i Kista norr om Stockholm. Arbetstiderna är vardagar 08:00-17:00 och det finns möjlighet till arbete hemifrån. Tjänsten är en inledande konsultlösning med målet att efter en tid gå över till en anställning.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Email Mejla Joel Claeson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2023 (41 dagar kvar)